Sales aansturing

Op basis van interim management

Aansturing van sales is van essentieel belang

In onze visie zal in het hogere B2B segment persoonlijke sales het verschil blijven maken. De belangen en investeringen op zowel de korte als lange termijn zijn in dit kader groot. De rol van sales dus ook.

Aansturing van sales is van essentieel belang. Zeker als dit structureel en consequent gedaan wordt is een significante stijging van omzet en/of winst een zekerheid. Goed ondersteunde sales signaleert sneller waar kansen liggen en is zich bewuster van de valkuilen.

Focus op de salesdoelen

Grip, invloed en impact

SALESKR8 heeft een concept ontwikkeld waarbij er sprake is van structurele en consequente begeleiding van sales teams. Deze werkwijze is gebaseerd op de salesstrategie en wordt getoetst aan vooraf, gezamenlijk geformuleerde KPI’s.

Het concept bestaat uit korte periodieke sessies zodat maximale tijd overblijft voor sales om in de markt te opereren. De sessies zijn doelgericht en gefocust op het vooraf bepaalde resultaat. Al tijdens de uitvoer van de periodieke sessies ervaren teamleden dat ze groeien en werken we naar een merkbare stijging van het resultaat. Het concept is gebaseerd op het behouden van grip, het uitoefenen van invloed en het veroorzaken van impact.

Ga de uitdaging aan

Waarom wij impact hebben

Resultaatgericht

Wij richten ons puur op het resultaat van de salesafdeling, en niet op het 'runnen van een afdeling', zoals een regulier afdelingshoofd voornamelijk doet.

Positief motiverend

Wij werken met een positief kritische blik, en wij zorgen ervoor dat teamleden gemotiveerd zijn om de resultaten te behalen.

Praktisch

We zoeken actief naar verbeterpunten en bieden oplossingen om deze zaken praktisch en snel aan te pakken.

Structurele ondersteuning voor een positieve impact