Sales training

Maak het verschil

Trainingsprogramma's

“Aan tafel bij de klant gebeurt het…”, maar hoe behoudt je grip, heb je invloed en een onvergetelijke impact? Gunnen gebeurt namelijk niet zomaar… en er wordt maar vaak genoeg gedacht dat als je maar een aardig persoon bent, dat het je wel “gegund” wordt. Da’s een leuke gedachte, maar de meeste “aardige” verkopers halen hun targets niet.

De reden daarvoor is dat gunnen op veel meer berust dan alleen maar aardig gevonden te worden. Als je “aardige gesprekken” voert dan denk je vaak dat je grip hebt, maar meestal ben je die allang kwijt en heb je dus ook geen invloed en al helemaal geen impact.

Onze trainingsprogramma’s zijn gebaseerd op het uiteindelijk verkrijgen van impact. Door impact maak je het verschil. Dan mag je zelfs duurder zijn dan je concurrent en win je de deal nog. Daardoor gaan klanten niet meer bij je weg ook al is de concurrent goedkoper. Door het maken van impact kunnen ze niet meer om je heen, doen klanten graag zaken met je en zullen een ambassadeur zijn in het aanbrengen van nieuwe klanten vanuit hun eigen netwerk.

Impact met sales

Trainingconcept

SALESKR8 biedt een trainingsconcept zowel als totaal programma als in “Salesbytes”. Deze laatste zijn korte eendaagse trainingen die 1 onderwerp diepgaand behandelen. Wil je echt impact maken met sales? Kies dan voor het Sales Impact Programma.

Grote stap

Sales Impact Programma

Ben je klaar voor de grootste stap die je kan zetten in sales?

Wat nu als jij het verschil maakt… en niet de goedkopere prijs van je concurrent. Wat nou als jij klanten weet binnen te houden, ondanks de goedkopere offertes die je concurrent maakt. Wat nou, als spontaan bedrijven op jou afkomen omdat ze getipt zijn door een klant van je…

Wat zegt dat over jou…

Wat zegt dat over de organisatie die je vertegenwoordigd…

Wat zegt dat over de diensten/producten die jouw organisatie levert…

Maak kennis met het Sales Impact Programma. Dit is een exclusief programma wat maar 2x per jaar wordt gegeven, aan slechts 12 deelnemers per keer.

Na het volgen van onze trainingsprogramma’s maak jij het verschil